• Easy Gasket

Easy Gasket

DKK 325,- Pris ex. moms DKK 260,-

På lager

0 bedømmelse(r) i alt

Easy Gasket tåler alle typer af olie. Den tåler også A.T.F olie og i kortere perioder benzin, uden at den opløses, en stor fordel frem for silikonebaserede pakningstyper! Økonomisk beholder hvori produktet ikke tørrer ud. Perfekt til bundkar, topdæksler, gearkasser, differentialer osv. Kan også anvendes til at reparere andre gummiartikler, så som dørlister m.m. 

Den store fordel med Easy Gasket er, at det ikke længere er nødvendig, at have et stort lager af forskellige pakningstyper. Dertil er det meget enkelt at lave og tilpasse alle typer pakninger for såvel kendte som ukendte motorer og biltyper. Easy Gasket kan ligeledes anvendes til at reparere skadede standard gummipakninger. Hurtig og enkel at anvende. Produktet har gode limegenskaber, men er samtidig nem at fjerne ved senere reparationer. 
Easy Gasket er yderst velegnet til at reparere gummidele som f.eks. dørlister, ridser i manchetter, og andre gummidetaljer, samtidig er Easy Gasket velegnet til at tætne elektriske bokse, kontakter osv. Produktet er meget stærkt og fleksibelt med en brudstyrke på næsten 400%.

EasyGasket leveres i en miljøvenlig trykpatron, som sikrer produktet lang levetid. Patronen er udstyret med udskiftelig dyse, og kan meget enkelt påføres med én hånd. 

Egenskaber:

- Er gummibaseret
- Kan anvendes til alle typer pakninger
- Trykfølsom dyse
- Enkel og økonomisk i brug
- Tørrer ikke ud i patronen eller dysen
- Meget høj temperatur bestandighed (-60°C til + +270°C)
- Tåler alle typer olie

Sikkerhedsdatablad kan hentes her.

Bedøm dette produkt
Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God